Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δελτίο Εξεταζόμενου πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ 2016


Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για το Δελτίο Εξεταζομένου των πανελλαδικών εξετάσεων.  Σύμφωνα με αυτήν το Δελτίο Εξεταζομένου των υποψηφίων ΕΠΑΛ θα εκτυπώνεται προσυμπληρωμένο από το ΠΣ myschool. Με το «Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2016» θα πρέπει να εφοδιαστούν από τα ΕΠΑΛ όλοι οι υποψήφιοι ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ, που δήλωσαν συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ.

Το 2016 θα υπάρχουν 3 διαφορετικά ΔΕΛΤΙΑ στα ΕΠΑΛ,ανάλογα με τις Αιτήσεις-Δηλώσεις που υπέβαλαν οι υποψήφιοι το Φεβρουάριο:
1. ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ 2016 - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
2. ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α 2016 - ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
3. ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Β 2016 - ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Στα Δελτία Εξεταζομένου θα συμπληρωθούν χειρόγραφα οι ενδείξεις: «ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...» .όπου θα
αναγραφεί χειρόγραφα το ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τους υποψηφίους που εξετάζονται γραπτά ή το ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ή Βαθμολογικό Κέντρο) για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν προφορικά.
Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται η αναγκαιότητα αναγραφής του ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ σε όλα τα Δελτία,αφού έχουν οριστεί τα Εξεταστικά Κέντρα.

Το Υπουργείο εφιστά την προσοχή ότι η ένδειξη με τα «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ» εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά του δελτίου, ενώ η ένδειξη με τα «ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ» στα οποία οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του δελτίου. Επίσης στη δεξιά πλευρά θα εμφανίζεται αυτόματα το «ΣΧΟΛΕΙΟ» στο οποίο οι υποψήφιοι κατέθεσαν την «Αίτηση- Δήλωσή» τους.

Το δελτίο εξεταζομένου θα χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό της ταυτότητας των κατόχων του που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ το τρέχον σχολικό έτος καθώς και στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.
Τα δελτία εξεταζομένου πρέπει να διανεμηθούν στους δικαιούχους το αργότερο μέχρι τη λήξη μαθημάτων του τρέχοντος διδακτικού έτους, δηλαδή μέχρι τις 11 Μαΐου 2016.